søndag 9. juni 2013

Ut på tur

Igår hadde valpene sin første langtur i bil. Vi dro en tur til Notodden og der fikk de leke med et valpekull på 10. Første delen av bilturen var ikke så gøy. Noen av dem sutret litt til vi kom til Drammen, men etter det var det stille. På Notodden satt vi ute og koste oss. Det er alltid hyggelig å komme til Notodden, trivelige mennesker og snille hunder. Valpene lekte og sov ute i bortimot 5 timer, og ble kjent med nye mennesker og andre valper. Det gjorde underverker for bilturen hjem. Inn i bilen med de, og borte vekk ble de. Ole Lukkøye slo til hardt og brutalt. De sov mer eller mindre sammenhengende til 5-tiden i morges. Da var det full rulle igjen. Moro med valper :-)

En gladnyhet kom også idag. Jeg fikk en koselig telefonsamtale fra en familie som har lyst til å treffe Charlie. De kommer først en tur på besøk og så får vi se om det blir full klaff der. Veldig overraskende om det ikke skulle bli det. Da er det Carl igjen, men der kommer nok en flott familie til han også.

Ingen bilder her denne gangen. Jeg har tatt endel bilder ute idag, men jeg har ennå ikke sett på dem. Kanskje jeg rekker å få inn noen nye bilder på hjemmesiden idag. Hvis ikke, får det bli imorgen.