søndag 7. juni 2015

Ja............

Hva skal man si.... Blogger og hjemmesider seiler sin egen sjø i disse dager, til fordel for Facebook, Instagram, Snapchat og hva det nå heter alt sammen. Joda, jeg er også en liten del av den bølgen. Det er jo en grunn til at både hjemmeside og blogg havner litt i bakgrunnen. Litt dumt egentlig, for jeg er jo veldig klar over at ikke alle er venn med meg på Facebook, og det er endel der ute som fremdeles følger med på hjemmesider og blogger.

Det er ikke mye som skjer om dagen, men litt er det jo. Aurora ble mamma til et flott kull 7. mai. 3 hanner og 3 tisper. De er allerede blitt 4 uker gamle, og griser i seg "fast" føde og leker. En ting er sikkert, 6 sultne valper har et vannvittig støynivå. Mormor Fiona er en fantastisk valpevakt og avløser Aurora innimellom.

Tiden er kommet for at valpene tar imot besøk, og igår var den første familien her og fikk hilse på sin utvalgte. En trivelig familie fra Elverum, med tre koselige jenter som venter spent på å få hjem sin nye "lillebror".

Som oppdretter er det en masse ting å huske og tenke på. Noen ganger glemmer jeg å si de mest opplagte ting i verden. Som f.eks: Jeg reserverer en valp til deg. Du kjøper en valp et annet sted, og sier ingenting til meg. Problemet er ikke at du har kjøpt valp hos en annen oppdretter. Gratulerer med ny valp og god ønsker for tiden dere har sammen fremover, men hvorfor i himmelens navn kan du ikke gi meg beskjed?? Jeg må jo finne en ny familie til den valpen du ikke kjøper hos meg...... Memo til meg: Be alltid, alltid, alltid valpeinteresserte å gi beskjed om de kjøper valp et annet sted.

Det burde faktisk ikke være nødvendig å måtte si det. Er ikke det vanlig, normal folkeskikk, da?? Ikke for det, folkeskikk er jo på vei ut!

Ja, ja, noen må jo ha alt inn med teskje, og det er ikke alltid lett å oppfatte at noen faktisk har et gigantisk hull i den lille teskjeen.
Det var frustrasjonen.

Som sagt, småtrollene trives og vokser. I ukene frem til de blir hentet blir det masse besøk av valpekjøpere. Det er koselig. Vi har til og med klart å ordne med lekeavtaler med et par andre oppdrettere som har kull på ca samme alder. Det gleder vi oss til.

Konklusjon for idag: Mer fotografering av valpene, mer oppdatering av hjemmeside og blogg, mindre Facebook. Det burde vel kunne la seg gjøre, eller...... Hahahahaaaaaaa....... Hvem er det jeg prøver å lure ;)